De meeste vaste planten uit de assortimentslijst worden geleverd in 9 cm potten. De vermelde prijzen gelden voor deze potmaat. Soms zijn grotere potmaten leverbaar. Je kan hier altijd om vragen als je dat liever hebt. Voor grotere planten gelden andere prijzen, deze zijn op aanvraag beschikbaar of raadpleeg hiervoor de assortimentslijst.

 

Alle in de assortimentslijst vermelde planten of overige bestelde planten worden geleverd onder voorbehoud van verkrijgbaarheid. De reguliere levertijd zal in de praktijk ongeveer 10 dagen bedragen. Bij speciale wensen kan levering langer duren. Als een soort of variëteit tijdelijk niet leverbaar is wordt dit altijd doorgegeven. Je kan dan kiezen voor een vervangende soort of variëteit, maar dit geschiedt altijd in overleg.   

 

Afhalen: planten van je keuze reserveren wordt sterk aangeraden. Leverbaarheid is onder voorbehoud. Soms zijn planten uitverkocht of om andere reden tijdelijk niet verkrijgbaar.

Verzending: binnen Nederland geld een verzendprijs van € 5,95 bij een gewicht tot € 15.00 kg. Voor grotere en zwaardere zendingen geldt een tarief op aanvraag.  

 

Om te bestellen dient het aankoopbedrag (incl. verzendkosten) vooraf te worden voldaan. Bij niet leverbaarheid van een deel of de gehele bestelling wordt restitutie verleend voor de producten die niet leverbaar zijn.

Reclame: mocht een product niet aan de te verwachten specificaties voldoen dan is het mogelijk om deze terug te sturen. De hieraan verbonden verzendkosten komen voor rekening van de besteller. Vergoeding geschiedt op basis van de dan geldende prijzen. Vergoeding is nooit hoger dan het reeds betaalde bedrag van het geretourneerde product.

Overige rechten kunnen hieraan niet worden verleend.