Assortiment.

Alle planten die ik kweek worden geproduceerd in kleine tot zeer kleine aantallen. De voorraad van een soort of variëteit is niet stabiel en vaak een moment opname. Daarom heb ik besloten om voorlopig geen assortimentslijst te maken. Beter is het om gewoon eens bij mij aan te komen om te kijken welke leuke verassingen ik voor je te koop heb. Er zal zeker wat van je gading bij zijn!

Het je een specifieke wens, laat het me dan weten. Het kan goed zijn dat ik de gewenste plant of variëteit toch kan leveren.

Behalve voor vaste planten kun je bij Het Plantenwinkeltje van Frans ook terecht voor heesters, rozen, kuipplanten en 1-jarige zomerbloeiers. Deze zijn in kleine aantallen in wisselende samenstelling opgenomen in het assortiment. Het assortiment is niet statisch maar wordt voortdurend vernieuwd. Van sommige soorten is het aantal beperkt. Soorten die niet aanwezig zijn kan ik meestal wel voor je bestellen. Het loont de moeite om planten te reserveren en/of te bestellen. Maak wel een afspraak voordat je komt of kijk even bij de openingstijden (bij contact).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anemone hybr. 'Koenigin Charlotte' Anemone hybr. 'Whirlwind' Anemone tomentosa Robustissima